MVO Support

ISO 26000 is een internationale ISO-norm, die zich richt op het maatschappelijk verantwoord ondernemen. De norm is bedoeld om organisaties en bedrijven wereldwijd te helpen door handvatten te geven bij de uitvoering ervan.

SDG

onze SDG’s zijn 8,9,12, 13 en 17

8. eerlijk werk en economische groei

Hoe mooi is het als ieder mens in zijn uniciteit waar ook ter wereld een eerlijk loon krijgt voor zijn toegevoegde waarde. Dit koppelen aan producten en business cases met duurzaame waarde maakt ons blij.

9. industrie innovatie en infrastructuur

“Bevorder inclusieve en duurzame industrialisering en stimuleer innovatie.
Zonder technologie en innovatie zal er geen industrialisatie komen en zonder industrialisatie komt er geen ontwikkeling. Voor schaalgrootte en impact is het nodig om industrialisering, inclusiviteit en duurzaamheid te koppelen. Dat is ingewikkeld, maar daar houden we van.”

12. verantwoorde consumptie en productie

“Zorg voor duurzaam beheer en efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Het produceren van onze goederen moet met het oog op de groeiende wereldbevolking veel handiger: ‘meer produceren met minder’. Daar aan toegevoegd is wat ons betreft ook langer gebruik maken van consumentengoederen. Het gaat om zolang mogelijk waardebehoud, dit vraagt ook om een kritisch blik op onze consumentenbehoeften! Hebben we echt ieder jaar een nieuwe smartphone nodig?!”

13. klimaatactie

Dit gaat over het grotere plaatje. Jouw bedrijf staat op een planeet waar er maar 1 van is en waar we op dit moment niet zo handig mee om gaan. De combinatie van klimaat en actie zegt het voor ons helemaal: tijd om in beweging te komen.

17. Partnerschap op doelstellingen te bereiken

Samenwerking is de sleutel, in de keten over bedrijfsmuren heen, maar ook binnen de bedrijfsmuren om het potentieel van jouw organisatie in te zetten om de doelen te bereiken!
Vanuit deze doelen kunnen wij aansluiten bij jouw MVO beleid. Mee vorm geven als dat helpt of omzetten naar de focusgebieden, doelen voor de komende jaren en acties voor dit jaar die jouw bedrijf verder gaan brengen.

Vraag vrijblijvend advies aan.

Kantoor

Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Telefoon

06 12 33 0814

Mail

info@circularbooster.nl
×