Praktijkcase
Circulaire lamp

Intro

Circulaire ambachtscentrum maakt design lamp met reststromen.

Wat krijg je als je een industrieel designer en een technisch ingenieur samenbrengt? Een circulaire lamp! Volledig ín de regio gemaakt met lokaal beschikbare reststromen. Met dit project sleepten bedenkers Bernd Teule en Steef Niesing uit Apeldoorn een nominatie voor de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 in de wacht. Het duo wil nu met hun bedrijf Circular Booster ook andere ondernemers helpen hun product of proces meer circulair te maken. [bron, artikel cleantech]

Ben je nieuwsgierig naar deze volledig circulaire lamp en wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkeling en de verkooppunten? Of kunnen wij je helpen met circulair gerelateerde vraagstukken binnen je bedrijf? Stuur dan een bericht naar info@circularbooster.nl dan nemen wij contact met je op.

Bekijk ook andere artikelen op:
Circo NL
De Stentor
Pluryn

Vertrouwen

Waarom Circular Booster voor u

De wereld verandert, materialen raken op en worden duurder. Je wilt als product gedreven bedrijf geld blijven verdienen en koploper zijn. Slim inspelen op wat komt hoort daarbij, je wilt je onderscheiden! Deze verandering vraagt om het inzetten van nieuwe circulaire oplossingen, wij kunnen daarmee helpen.

Samen zorgen we ervoor dat de mensen in uw organisatie voorbereid worden op de verandering. Dat de beweging kan worden ingezet met nieuwe ontwerp- en procestools. Circular booster helpt uw mensen om de strategische circulaire doelstellingen te behalen!

Purpose driven

Training circular product- en proces design

Productontwikkeling en design vanuit circulaire principes.

Het verbinden van de interne en externe mensen

Planmatig en gestructureerd

Materiaal specialisten

Met oog voor detail

Vraag vrijblijvend advies aan.

Kantoor

Brinkhorstweg 26
7311 GK Apeldoorn

Telefoon

+31 (0) 6 16 12 63 01

Mail

bernd@circularbooster.nl

×