Over
Circular booster

Over ons

Gezamenlijk meer dan 39 jaar ervaring in productontwikkeling en design

We zijn Bernd en Steef, product designer en projectmanager. We hebben beide ruime ervaring in het ontwikkelen en realiseren van fysieke producten. Van fietsen tot machines en van ruw idee tot en met massaproductie.

We komen uit de lineaire economie, bij alle ontwerpen is er bewust of onbewust uitgegaan van een oneindige voorraad aan grondstoffen. Dit is niet houdbaar, onze aarde kan niet voorzien in de materialen die wij op dit moment verbruiken.

We willen dit graag anders doen.

We geloven dat we vanuit de lineaire economie via de transitie economie naar een circulaire economie zullen gaan. Hiervoor zijn nieuwe ontwerpen en nieuwe processen nodig. Daarvoor is het nodig dat bedrijven in hun eigen waardeketen gaan samenwerken.

Daar willen wij graag mee helpen met onze dienst Circular Booster.

“Ieder mens in een organisatie de vrijheid laten voelen om zijn creatieve en innovatieve ideeën vorm te geven ter verbetering van de organisatie.”
– Steef Niesing

 

Bernd Teule

Afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven en met meer dan 25 jaar ontwikkeling- en designervaring. Met Circular Booster wil ik samen met bedrijven nieuwe duurzame en circulaire producten ontwikkelen en realiseren.

Steef Niesing

Afgestudeerd aan de TUDelft en inmiddels 14 jaar ervaring in productontwikkeling. Eigenaar van Vivatec interim projectmanagement. Met Circular Booster wil ik de transitie naar een circulaire economie handen en voeten geven.

“”Naast product innovator en vertaler van brandidentiteiten naar instore/retail design, heb ik een passie voor duurzaam en circulair ontwerpen en gebruik o.a. ‘Designthinking’ voor circulaire productontwikkeling.”
– Bernd Teule

Vraag vrijblijvend advies aan.

Kantoor

Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Telefoon

06 12 33 0814

Mail

info@circularbooster.nl
×