Over
Circular booster

Over ons

Meer dan 25 jaar ervaring in productontwikkeling en design

We hebben beide ruime ervaring in het ontwikkelen en realiseren van fysieke producten. Van warmtewisselaars tot machines en van ruw idee tot en met massaproductie.

We komen uit de lineaire economie, bij alle ontwerpen is er bewust of onbewust uitgegaan van een oneindige voorraad aan grondstoffen. Dit is niet houdbaar, onze aarde kan niet voorzien in de materialen die wij op dit moment verbruiken.

We willen dit graag anders doen.

We geloven dat we vanuit de lineaire economie via de transitie economie naar een circulaire economie zullen gaan. Hiervoor zijn nieuwe ontwerpen en nieuwe processen nodig. Daarvoor is het nodig dat bedrijven in hun eigen waardeketen gaan samenwerken.

Daar willen wij graag mee helpen met onze dienst Circular Booster.

Om een breed pallet van expertises aan te kunnen bieden, werken we ook samen met  specialisten op andere gebieden, bijv op het gebied van circulaire materialen en bij het maken van Life Cycle Assessments (LCA’s).

 

Bernd Teule

Afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven en met meer dan 25 jaar ontwikkeling- en designervaring. Met Circular Booster wil ik samen met bedrijven nieuwe duurzame en circulaire producten ontwikkelen en realiseren.

“”Naast product innovator en vertaler van brandidentiteiten naar instore/retail design, heb ik een passie voor duurzaam en circulair ontwerpen.”
– Bernd Teule